Shanghai fine-chemistry CO., Ltd

Gebaseerd op technologie, creeer de toekomst.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shanghai fine-chemistry CO., Ltd

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai fine-chemistry CO., Ltd

1 2 3 4 5
Shanghai fine-chemistry CO., Ltd Shanghai fine-chemistry CO., Ltd Shanghai fine-chemistry CO., Ltd Shanghai fine-chemistry CO., Ltd Shanghai fine-chemistry CO., Ltd
Office-omgeving laboratorium De sterilisatieruimte De gistingsworkshop Schone Workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Andere
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Rund
Aantal werknemers : 20~30
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 50% - 60%

De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd is het leiden steriods, peptides, de delocaliserende dienstverlener van biopharmaceutical, en gezondheidszorgproducten R&D. Als innovatie-gedreven en klant-geconcentreerd bedrijf, verstrekken wij een brede en geïntegreerde portefeuille van de diensten door het drugr&d proces. Onze diensten worden in het leven geroepen om onze klanten wereldwijd te helpen de ontdekking en ontwikkelingstijd verkorten en de kosten van drug en medisch apparaat R&D verminderen door rendabele en efficiënte delocaliseringsoplossingen.

Gebaseerd op onze technische deskundigheid en uitstekende onderzoekfaciliteiten, richten wij met succes faciliteiten, geavanceerd R&D-de dienstentechnologieplatform op. Wij zullen leapfrog globale ontwikkeling op het gebied van chemische synthese, geneeskrachtige chemie bereiken, biologisch, etc. leidend steriods, peptides, HGH, HCG.

 

De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd heeft verder de geïntegreerde diensten met procesonderzoek, de diensten van de procesontwikkeling, API de verwerkende diensten, ontdekkingsbiologie, farmacologie, de formuleringsdiensten, de biologics verwerkende diensten, antilichaam, biologische onderzoekreagens productie en de verkoopdiensten verbeterd.

 

De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd heeft een professioneel team met rijke creatieve talenten, elke dag zal er nieuwe technologieën en nieuwe producten zijn. De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd werd opgericht in 2013, is een high-tech en professionele onderneming van R&D, productie, verkoop van farmaceutische tussenpersonen, API en gebeëindigde dosis overeenkomstig internationale geavanceerde normen. Het bedrijf is geëngageerd geweest om hoogte te verstrekken - de kwaliteitschemische producten en de biologische producten aan de wereld, worden goed-ervaren bij de chemische en biologische industrie. De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd Biotech-Co., Ltd heeft meer verwezenlijkingen op recombinante proteïnen in genetische biologie, de recombinante technologie van het enzymproduct door professionele genetische biologie en de technologie van de enzymtechniek. De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd Biotech-Co., Ltd levert zijn producten aan de de farmaceutische bedrijven, fabriek van gezondheidszorgproducten, de schoonheidsmiddelen, het voedsel en de landbouwproductenfabriek over de hele wereld elk jaar. Co. van de fijn-chemiebiotech van Shanghai, Ltd is geëngageerd aan de productie en de verkoop van high-purity ingrediënten, standaardsubstanties, farmaceutische tussenpersonen, evenals ultra fijne materialen. Wij kunnen zeer verscheidenheden van grondstoffen bij hoge snelheid verstrekken, die aan de behoeften van de cliënten in de wereld voldoen.

 

De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd die mensen die, valuesof aanhangen „op de Technologie wordt gebaseerd die, die tot de Toekomst leiden“ en een professionele, geconcentreerde stijl handhaven, wordt toegewijd aan steriods, peptides, biopharmaceutical, en gezondheidszorgproducten, evenals nieuwe materialen!

 

Contactgegevens
Shanghai fine-chemistry CO., Ltd

Contactpersoon: Mr. Gerry

Tel.: 86-17617767346

Fax: 86-21-51690723-2

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)