Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shanghai fine-chemistry CO., Ltd 86-21-17617767348-1 jyzhang@api-chem.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Shanghai fine-chemistry CO., Ltd Bedrijfsprofiel

 • China Shanghai fine-chemistry CO., Ltd Bedrijfsprofiel
 • China Shanghai fine-chemistry CO., Ltd Bedrijfsprofiel
 • China Shanghai fine-chemistry CO., Ltd Bedrijfsprofiel
 • China Shanghai fine-chemistry CO., Ltd Bedrijfsprofiel
 • China Shanghai fine-chemistry CO., Ltd Bedrijfsprofiel
Shanghai fine-chemistry CO., Ltd
 • Type Business

  Fabrikant,Andere

 • Grote Markt

  Wereldwijd

 • Merken

  Rund

 • Aantal werknemers

  20~30

 • Opgericht Jaar

  2013

 • Export pct

  50% - 60%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-21-17617767348-1

Inleiding

De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd is het leiden steriods, peptides, de delocaliserende dienstverlener van biopharmaceutical, en gezondheidszorgproducten R&D. Als innovatie-gedreven en klant-geconcentreerd bedrijf, verstrekken wij een brede en geïntegreerde portefeuille van de diensten door het drugr&d proces. Onze diensten worden in het leven geroepen om onze klanten wereldwijd te helpen de ontdekking en ontwikkelingstijd verkorten en de kosten van drug en medisch apparaat R&D verminderen door rendabele en efficiënte delocaliseringsoplossingen.

Gebaseerd op onze technische deskundigheid en uitstekende onderzoekfaciliteiten, richten wij met succes faciliteiten, geavanceerd R&D-de dienstentechnologieplatform op. Wij zullen leapfrog globale ontwikkeling op het gebied van chemische synthese, geneeskrachtige chemie bereiken, biologisch, etc. leidend steriods, peptides, HGH, HCG.

 

De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd heeft verder de geïntegreerde diensten met procesonderzoek, de diensten van de procesontwikkeling, API de verwerkende diensten, ontdekkingsbiologie, farmacologie, de formuleringsdiensten, de biologics verwerkende diensten, antilichaam, biologische onderzoekreagens productie en de verkoopdiensten verbeterd.

 

De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd heeft een professioneel team met rijke creatieve talenten, elke dag zal er nieuwe technologieën en nieuwe producten zijn. De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd werd opgericht in 2013, is een high-tech en professionele onderneming van R&D, productie, verkoop van farmaceutische tussenpersonen, API en gebeëindigde dosis overeenkomstig internationale geavanceerde normen. Het bedrijf is geëngageerd geweest om hoogte te verstrekken - de kwaliteitschemische producten en de biologische producten aan de wereld, worden goed-ervaren bij de chemische en biologische industrie. De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd Biotech-Co., Ltd heeft meer verwezenlijkingen op recombinante proteïnen in genetische biologie, de recombinante technologie van het enzymproduct door professionele genetische biologie en de technologie van de enzymtechniek. De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd Biotech-Co., Ltd levert zijn producten aan de de farmaceutische bedrijven, fabriek van gezondheidszorgproducten, de schoonheidsmiddelen, het voedsel en de landbouwproductenfabriek over de hele wereld elk jaar. Co. van de fijn-chemiebiotech van Shanghai, Ltd is geëngageerd aan de productie en de verkoop van high-purity ingrediënten, standaardsubstanties, farmaceutische tussenpersonen, evenals ultra fijne materialen. Wij kunnen zeer verscheidenheden van grondstoffen bij hoge snelheid verstrekken, die aan de behoeften van de cliënten in de wereld voldoen.

 

De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd die mensen die, valuesof aanhangen „op de Technologie wordt gebaseerd die, die tot de Toekomst leiden“ en een professionele, geconcentreerde stijl handhaven, wordt toegewijd aan steriods, peptides, biopharmaceutical, en gezondheidszorgproducten, evenals nieuwe materialen!

 

Geschiedenis

De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd werd opgericht in 2013, is een high-tech en professionele onderneming van R&D, productie, verkoop van farmaceutische tussenpersonen, API en gebeëindigde dosis overeenkomstig internationale geavanceerde normen. Het bedrijf is geëngageerd geweest om hoogte te verstrekken - de kwaliteitschemische producten en de biologische producten aan de wereld, worden goed-ervaren bij de chemische en biologische industrie. Co. van 3M Biotech, Ltd heeft meer verwezenlijkingen op recombinante proteïnen in genetische biologie, de recombinante technologie van het enzymproduct door professionele genetische biologie en de technologie van de enzymtechniek. Co. van 3M Biotech, Ltd levert zijn producten aan de de farmaceutische bedrijven, fabriek van gezondheidszorgproducten, de schoonheidsmiddelen, het voedsel en de landbouwproductenfabriek over de hele wereld elk jaar.

 

China Shanghai fine-chemistry CO., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Farmaceutische Ontdekking

 

De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd nadruk op de ontdekking van efficiënte drug, om een groot aantal nieuwe samenstellingen voor de originele ontdekking van innovatieve geneesmiddelen te verstrekken. De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd kan klanten het biologische drugontwerp, onderzoek, analyse, productie en andere geïntegreerde diensten aanbieden. Onze farmaceutische ontdekkingsdiensten kunnen volledig worden geïntegreerd om een flexibele en aangepaste oplossing voor specifieke het projectbehoeften van de cliënt te verstrekken. En wij kunnen ook klanten helpen specifieke die problemen oplossen in de studie worden ontmoet.

 

Bio-geneesmiddelen

 

Gecombineerd met multidisciplinaire theorie en geavanceerde technologie, keurt de fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd de wetenschappelijke en moderne methode goed om biopharmaceuticals te bestuderen en te exploiteren. Gebruikend gentechnologie, kweken wij biologische therapeutische eiwitproducten die de klinische toepassing voor klant aanpassen, die zeer de efficiency van biomedisch onderzoek verbetert, de tijd van de drugontwikkeling en proces, verkort evenals de kosten voor klanten bespaart.

 

Biologische Reagentia

 

Wij gebruiken ook geavanceerd technologieplatform, uittreksel bio-farmaceutische producten met hogere activiteit van natuurlijke materialen. Door eiwittechnologie te gebruiken, maken wij technologische transformatie van specifieke eiwitconfiguratie om de nodig klinische biologische reagentia te verkrijgen. Bijvoorbeeld, gebruiken wij de nano technologie van de membraanfiltratie om schadelijke stoffen in dierlijke moederkoek volledig, en dan, door de de diepteextractie en verbetering te verwijderen, de polypeptidesubstanties en de efficiënte voedingsmiddelen, dan, na geraffineerd, het kleine molecuulgewicht, structurele stabiliteit, vrij van onzuiverheden, gemakkelijk geabsorbeerde, hoge activiteit, worden de veilige en efficiënte peptide producten verkregen. Deze producten kunnen efficiënt zijn in het verbeteren van de fysiologische symptomen van het verouderen, activering van sluimerende cellen, recycling van nieuwe cellen, en beduidend verbeterde weerstand tegen ziekte.

 

Analyse en scheiding

 

De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd keurt de wetenschappelijke en moderne methode goed om biopharmaceuticals te bestuderen en te exploiteren verstrekt klanten de analyse en de scheiding van de actieve ingrediënten en de onzuiverheidsdienst, door verscheidenheid van middelen (met inbegrip van de technologie van de uitlogingsscheiding, de Voorbereidende technieken van de chromatografiescheiding, macroporous technologie van de harsscheiding, de technologie van de ionenuitwisselingsscheiding, de technologie van de membraanscheiding), volgens klantenvereisten te gebruiken, scheiden wij actieve ingrediënten van chemische synthetische drugs, biogeneeskunde, kruidengeneeskunde of drugtussenpersonen.

 

Natuurlijke Gezondheidszorg

 

De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd keurt de wetenschappelijke en moderne methode goed om biopharmaceuticals te bestuderen en te exploiteren voorziet klanten van de extractie van natuurlijke gezondheidsproducten, studie, en de analysediensten, evenals de diensten van het formuleringsonderzoek. Wij verstrekken de integratieservices ook van begin tot eind van proces R&D aan schaalproductie, om klanten te steunen om high-end producten aan markt snel te zetten.

 

De standaardmonsterdienst

 

Wij zijn geëngageerd aan de ontwikkeling van standaardmonsters in klinisch en onderzoek wordt vereist, verlenen steekproefreiniging, analyse, en de identificatiedienst van milligram aan kilogram dat. Wij helpen klant om de actieve die ingrediënten en de scheidingsmethode te vinden in onderzoek wordt vereist, om tijd en de economische kosten van het onderzoek voor de klanten te besparen.

 

Procesontwikkeling

 

De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd keurt de wetenschappelijke en moderne methode goed om biopharmaceuticals, volgens de behoeften van klanten, gecombineerde productiecapaciteit te bestuderen en te exploiteren en de productkenmerken, ontwikkelt nieuwe productieproces en inleiding van nieuwe technologie voor bedrijf, om de kosten te drukken en productieefficiency te verbeteren. Onze dienst met inbegrip van het het voortdurende verbeteringproces en materiaal, de oplossende technische kwesties had op het productieproces evenals de demonstratie betrekking en helpt de bedrijven om de opleiding van technicists te voltooien.

 

Preclinical Onderzoek

 

Wij bieden ook klanten pre-clinical diensten aan: (1) literatuuronderzoek, het omvatten. drugnaam en het principe om het drug evenals projectrapport te noemen. (2) farmaceutisch onderzoek: API procesonderzoek, farmaceutisch formuleringen en procesonderzoek, het bewijsmateriaal van chemische structuur of componententest, de test van de drugkwaliteit, drugnormen het opstellen en beschrijving, van de steekproefinspectie, van de stabiliteitstest, van verpakkingsmaterialen en van containers test. (3) farmacologie en het toxicologiesstudies: met inbegrip van pharmacodynamic studie, de scherpe giftigheidstest, giftigheid op lange termijn, allergietest etc.

 

 

 

 

 

Ons Team

Ons Team

 

Opdracht: De voorziening van gezondheidsdiensten, en het verbeteren van mensenleven
Team Goals: de de industrieleider
Teamgeest: specialiteit, integriteit, hartstocht en aggressiviteit
Teamconcept: Het houden verbeterend en eeuwigdurend

 

R&D-Team

 

Wij hebben een uitstekend R&D-team, hebben alle leden een universitaire opleiding of hierboven, wat belast met onderzoek vele jaren, heeft een rijkdom aan ervaring in O&O. Wij werken ook met vele instituten samen en universiteiten in een aantal projecten, kunnen zij ons van de hoogste kwaliteitstechnische ondersteuning in het routeontwerp voorzien.

 

Het Team van kwaliteitstnspection

 

Wij zullen de kwaliteit van elke partij nieuwe producten, testen om klanten van de gegevens van HNMR, C13NMR, HPLC, GCMS, COA te voorzien etc., om ervoor te zorgen dat elke partij van product aan de klant is kwaliteitsproducten deliveried.

 
Commercieel Team
 
De fijn-chemieco. van Shanghai, Ltd heeft een geschikt commercieel team, hebben de meeste belangrijkste leden vele jaren van marktontwikkeling vermogen, hebben een rijkdom aan ervaring en andabundant klantenmiddelen op het gebied van bio-Geneesmiddelen, API en Gezondheidszorgproducten.