Shanghai fine-chemistry CO., Ltd 86-21-17617767348-1 jyzhang@api-chem.com
Pharmaceutical Material Clomid Clomiphene Citrate CAS 50-41-9 For Bodybuilding

Het farmaceutische Materiële Citraat CAS 50-41-9 van Clomid Clomiphene voor Bodybuilding

 • Hoog licht

  Mondelinge Testosteronsteroïden

  ,

  voorschrift anabole steroïden

 • Andere Naam
  pergotime clomid
 • Analyse
  99%
 • Verschijning
  Wit kristallijn poeder
 • Pakket
  Volgens eisen van de klant
 • Gebruik
  kan als farmaceutisch materiaal worden gebruikt
 • Water
  Niet meer dan 1,0%
 • Plaats van herkomst
  China
 • Merknaam
  RUN
 • Certificering
  ISO9001
 • Modelnummer
  Looppas-AH
 • Min. bestelaantal
  10g
 • Prijs
  inquiry
 • Verpakking Details
  10g 50g 100g 500g 1kg
 • Levertijd
  3-7 dagen
 • Betalingscondities
  T/T, MoneyGram, BTCcoin
 • Levering vermogen
  1kg --100kg

Het farmaceutische Materiële Citraat CAS 50-41-9 van Clomid Clomiphene voor Bodybuilding

Het Citraat van Clomifene van hoge Zuiverheids99% Veilig Bodybuilding Steroïden Mondeling/van Clomid CAS 50-41-9 Steroïdenpoeder

 

Details

Productnaam Clomifenecitraat
Andere naam serophene; pergotime; clomphid; Clomid
CAS-registeraantal 50-41-9
EINECS 200-035-3
Moleculaire formule C32H36ClNO8
Molecuulgewicht 598.08
Analyse 98%
Verschijning Wit kristallijn poeder
Pakket 1kg/aluminium foliezak of zonodig
Gebruik kan als farmaceutisch materiaal worden gebruikt
Minimumordehoeveelheid 10g
Het verschepen Door uitdrukkelijke koerier
Het verschepen belangrijke tijd Binnen 24 uren na het ontvangen van de betaling
Betalingsopties , MoneyGram, T/T, Bitcoin
Prijs Onderhandeld

 

 
Beschrijving
 

Terwijl men heeft geëist dat Clomid productie van het luteinizing van hormoon (LH) en daarom van testosteron „bevordert“, in feite wordt de activiteit van Clomid bereikt niet door stimulatie van de hypothalamus en slijmachtig, maar door hun remming door oestrogeen te blokkeren. Clomid is gemengde oestrogeenagonist/een antagonist (activator/blocker) die, wanneer verbindend aan de oestrogeenreceptor, het een enigszins verschillende bouw (vorm) dan estradiol aanbrengen. De oestrogeenreceptor vereist band van een oestrogeen of een drug bij zijn bandplaats en ook de band van om het even welk van verscheidene cofactoren bij verschillende plaatsen.

Zonder de band van de cofactor, is de oestrogeenreceptor inactief. De verschillende weefsels gebruiken verschillende cofactoren. Sommige van deze cofactoren kunnen aan de complexe oestrogeenreceptor/Clomid binden, maar anderen worden geblokkeerd wegens de verandering in vorm. Het resultaat is dat in sommige weefsels Clomid als antagonist dienst doet — de cofactor wordt gebruikt die in zoverre dat het weefsel niet kan binden en zo de receptor inactief blijft — en in anderen doet Clomid dienst als agonist (activator), omdat de cofactoren die in dat weefsel worden gebruikt kunnen binden.

 
Toepassingen
 

Zoals voor giftigheid en bijwerkingen, wordt Clomid beschouwd als een zeer veilige drug. De bodybuilders melden zelden om het even welke problemen, maar de vermelde mogelijke bijwerkingen omvatten opvliegingen, misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijnen en tijdelijk vage visie.

Dergelijke bijwerkingen verschijnen gewoonlijk slechts in wijfjes nochtans, aangezien zij gemakkelijker de gevolgen van oestrogeenmanipulatie dan mensen voelen. Terwijl de vrouwelijke atleten één of ander voordeel van deze substantie kunnen duidelijk bereiken, is de oestrogeenmanipulatie waarschijnlijk niet de comfortabelste manier om over omhoog het snijden te gaan.

Indien het nog voor dergelijke opzettelijke en bijwerkingen uitgesproken wordt wordt gebruikt, de drug natuurlijk is worden beëindigd en (minstens) een onderbreking die uit het wordt genomen.


De mannelijke gebruikers vinden over het algemeen dat een dagelijkse inname van 50-100 mg (1-2 tabletten) over vier aan de periode van zes weken testosteronproductie terug naar een aanvaardbaar niveau zal brengen. Een zeer gemeenschappelijk regime van het doseren is; 300 md/day 1, 100 mg/dag voor dagen 2-11, en 50 mg/dag voor dagen 12-21. Deze verhoging in testosteron zou langzaam maar gelijk door de periode van opname moeten voorkomen.

 
Specificatie

 

HNMR:

 

Het farmaceutische Materiële Citraat CAS 50-41-9 van Clomid Clomiphene voor Bodybuilding 0